נעם חן

קווי מתח המצויים בשטחי

יש לי מגרש. במגרש עוברים קווי מתח של חברת החשמל ובחלקה הצמודה הציבורית מוצב העמוד. בהנחה שחברת החשמל קיבלה את כל האישורים להקמת העמוד (התבע שיצרה את המגרש הינה לאחר הקמת העמוד), האם אני יכול לדרוש מהם לפנותו? אפילו בתשלום… האם ישנה וודאות שבמידה ואשלם העמוד יתפנה? אני לא יכול לממש כך את זכויות הבנייה במגרש, שלא נדבר על ירידת הערך…

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

נעם שלום, למיטב הבנתי, ניתן לבקש הזזת עמוד חשמל בכפוף לתשלום. יש לבחון היטב את העלויות הכרוכות בכך, לעיתים מדובר בסכומים לא מבוטלים. בברכה, עו"ד פרץ