יגאל רבינוביץ

אחור גדול מאוד חיבור מערכת סולארית מסחרית 220 קילוואט

יש התחייבות חיבור מערכת סולארית מסחרית גדולה עד 20/5/23 בפועל תהליך תכנון לקו חדש של חברת החשמל התעכב כמעט שנה ולכן יש גם עיכוב של חצי שנה בחיבור. שילמתי את הכסף אבל הם השתמשו בכסף לתכנון וחיבור הזמנות שהיו אחרי . מעוניין להגיש תביע כספית מאחר ואני משלם את ההלוואות לבנק מבלי שיש לי הכנסות מהמערכת .

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

יגאל שלום, בטרם בחינת האפשרות להגשת תביעה, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ