נטע נ

החלפת צרכנים לאחר פינוי דירה משכירות

שאלה ברשותכם, דירה שהושכרה מכוח חוזה שכירות, השוכר העביר מונה החשמל על שמו. לאחר סיומו החוזה הוארך בין הצדדים בעל פה. השוכר פינה את הדירה נותר חוב בחברת החשמל (דרישת התשלום יצאה על שם השוכר). כעת הבעלים מבקש להחזיר מונה החשמל על שמו. חברת החשמל מסרבת עד להמצאת מסמך הארכת חוזה שכירות או לחילופין - תסכם תחת השתת חלק החוב לתקופה שמסיום החוזה ועד ליום הפינוי (להזכיר, למרות סיום החוזה הכתוב, השכירות הומשכה בעל פה). איך אפשר לדרוש מחברת חשמל החלפת צרכנים מבלי שהבעלים ישלם את חוב השוכר? (גם כך נשאר חייב שכירות)

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

נטע שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ