אילן ר

תיקון מונה חכם שלא ניתן לקריאה מרחוק

היי כבר יותר משלושה חודשים שאני יוצר קשר עם חברת חשמל במטרה שתתקן לי בביניין את המונה החכם בשביל שאוכל לעבור לחברה אחרת וכל פעם שמתקשר נאמר לי שזה בטיפול ובגלל שלא מתקנים את התקלה אני מחוייב להשאר בחברת חשמל ולא יכול לעבור לחברה מתחרה ולהוזיל עלויות , מה ניתן לעשות ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

יניב שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ