תמר רומנו

עמוד חשמל חוסם כניסה לשטח פרטי

הי יש לבניין שלנו שטח חנייה פרטי של כ4 חניות צמוד למדרכה, ועל המדרכה מקביל לשטח נמצא עמוד חשמל שחוסם לנו חנייה נוספת, האמת חברת החשמל חייבת להזיז אותו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

שלום תמר, ישנם מספר תנאים שבגינם הנך רשאית לדרוש מחברת החשמל להעתיק עמוד חשמל ללא חיוב (לדוגמא, קרינה מהעמוד, מועד הצבתו (לפני או לאחר בניית הבניין), מרחק מקו הבניין ועוד. אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל כדי שיבחנו את הנושא. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ