מוריאל

תשלום חוב של אדם שנפטר

אימי נפטרה והותירה אחריה חוב לתאגיד מים בעיר שלה. כעת התאגיד מחייב את אחי לשלם את חובה מאחר והוא רשום על שם החשבונית. הסיבה שהוא רשום על החשבונית היא כי שכר את הנכס הזה בעבר ואחכ כאשר עברה לגור בו הם לא עשו החלפת משלמים. סיפקנו הוכחות לתאגיד על כך שאימי היתה גר בנכס הזה בשנים המדוברות והראינו חשבונות אחרים לעיריה שהם על שמה. אך הם מחייבים את אחי לשלם ואף עיקלו את חשבונו. האם זה חוקי? האם ניתן ללכת לבית משפט על מנת להוכיח שמדובר בחוב אבוד של אימי שנפטרה ? (היא לא השאירה ל וזה נחתם על ידי נוטריון)

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

מוריאל שלום, נא להשאיר הודעה בפורום הרלוונטי. בברכה, עו"ד פרץ