מחמוד

כבל חשמל + עוגן באדמה פרטית שלי

שלום רב , יש לי כבל חשמל שחוצה האדמה שלי + עוגן לעמוד חשמל , אני בשלב בניה וקבלתי היתר בניה הכבל מפריע לי כי הוא באותו מפלס של הקומה השניה וגם יש לי עוגן לחיזוק עמוד שהוא בעתיק מפריע לעבודות הפיתוח שרוצה לעשות האם עדיף לתבוע אותם ישירות או לבקש מהם (התראה ) ? הט האם מגיע לי פיצוי כספי כל רשלנות שלהם ועל איחור וקושה תהליך הבניה בגלל הכבל הזה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

מחמוד שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. כמובן, חשוב להבין מי הציב את העמוד ומתי? ייתכן ושזה עשוי להשפיע על החלטת הנציבות. בברכה, עו"ד פרץ