ערן רוזן

מונה חברת חשמל מזייף

עברנו דירה לבית הנל לפני כ15 שנה. מזה מספר שנים אנחנן מתריעים לפני חברת החשמל כי החשבונות גבוהים. תשובתם היתה שאנחנו צורכים הרבה חשמל ושהמונה תקין. לאחרונה החשבונות עלו והבאנו קבלן חשמל שחיבר מונה דיגיטאלי שלו ואכן גילינו כי מונה חברת החשמל מזייף ולא במעט. כיצד ניתן לתבוע החזרי כספים על כל השנים הללו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

ערן שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ