ענבל

חוק ניתוק חשמל

שלום ברצוני לברר האם חברת חשמל יכולה לנתק את החשמל לגמרי או שיש להשאיר חשמל מינימלי של 10 אמפר למקרר ונורה? לפיי החוק כמובן. ובנוסף האם מסכום מסויים ישנה הגבלה להתקנת טוקמן כלומר נאמר לנו כי עד חוב של 2000 ש"ח מתקינים טוקמן אך מחוב של 3000 מנתקים לגמרי החוב שלנו עומד על 3700). רק אם נשלם 1700 ש"ח במזומן יתקינו את הטוקמן וכמובן שאין בידינו סכום כזה. אודה על תשובתכם.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

ענבל שלום רב, באשר לשאלתך הראשונה, חברת החשמל מבצעת ניתוק מלא של אספקת החשמל ולא חלקי. באשר לשאלתך השנייה, יש לברר את הנושא מול מחלקת גבייה בסניף חברת החשמל הקרוב למקום מגורייך. בהצלחה.