גלית

מחיקת חוב שלא היה לועד

אני משלמת במשך כל השנים ועד. האם אפשרי להחליט למחוק חובות מלפני 9-8? .ה החלטה שרירותית הועד החליט לבד בלי לקבל הסכמה מהשכנים. המטרה לוותר למי שלא שילם? אני כועסת שאני המפסידה כי תמיד שילמתי והוא המציא שיש לי חוב מ 2006. מה אפשרי לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

שלום גלית, תביעה כספית מתיישנת לאחר שחלפו 7 שנים מיום שנוצר החוב. לדבריך, הוועד תובע ממך עתה כספים שלטענתם את חייבת להם משנת 2006. אם תוגש נגדך תביעה, עליך לטעון בפני המפקח או בית המשפט בהזדמנות הראשונה כי התביעה התיישנה ומן הדין לדחותה על הסף. הקפידי להעלות את הטענה הן בכתב ההגנה שתגישי אם הוועד יתבע אותך בגין החוב שהתיישן והן בתחילת הישיבה הראשונה בפני המפקח או ביהמ"ש.