גבריאל לוי

נזק לרכוש פרטי כתוצאה מסתימה בצינור הראשי של הבניין

עקב סתימה בצינור הביוב הראשי בביניין כל הדירה שלי הוצפה במים ונגרם נזק לפרקט בסלון ובמטבח ולארונות מטבח. הועד הזמין ביובית לפתיחת הסתיימה בצינור הראשי אך מתנער מאחריות על הנזק שנגרם לרכוש הפרטי בדירה מה עלי לעשות אם הועד מתנער מלקיחת אחריות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ

לדעתי הכי פשוט ויעיל זה לבדוק מול הנציגות האם יש לבניין ביטוח שמכסה את הנזק, ואם כן לפנות אליהם ולפעול בהתאם לפוליסה ולהנחיות שתקבלי מהם. אם אין ביטוח - תוכלי להתנהל מול הנציגות ובמידת הצורך לשקול להגיש תביעה למפקח, רצוי לאחר קבלת יעוץ משפטי ובליווי משפטי.