שלמה אבוהב

אשמח לקבל סיוע ועזרה בהפכת הסכם מזונות

אני כיום משלם מזונות כ2890 שקל אל ילדה אחת וכרגע אין באפשרותי לשלם את הסכום הזה יש לי עוד הרבה דברים לשלם וזה מונע כרגע ממני גרושתי התחתנה בשנית והסכם הזה קצת גדול אלי כרגע אשמח עם תוכלו לעזור לי בזה

עו"ד רונית אלג

ערב טוב, נושא מזונות קטינים שנקבעו לתשלום בפסק דין, ניתן לבחינה מחודשת בכפוף לשינוי נסיבות מהותי שחל בין המציאות שהיתה במועד שניתן פסק הדין למציאות הקיימת במועד הגשת תביעה לשינוי היקף המזונות. על מנת לבחון את סיכויי תביעה להקטינת תשלום המזונות לבתך, מומלץ שתקבל ייעוץ משפטי מלא. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר