איציק

השפעה של אבא

הגרושה שלי מלבישה את הבת שלי בצורה שאני לא מסכים לה דיברתי איתה על זה כמה פעמים והיא מתעלמת ממה שאני אומר ניסיתי לקנות לבת שלי בגדים שנראים יותר לילדה אבל הבת שלי לא הולכת איתם בהשפעה של גרושתי אני גם הורה של הילדה וגם לי צריכה להיות מילה והשפעה אני צריך לקחת אותה לבית משפט ולערב עורכי דין כדי שתהיה לי השפעה על מה שהבת שלי לובשת?

עו"ד רונית א. זיסמן

שלום איציק, לבוש הבת המשותפת, כמו חינוך הבת, עיצוב אישיותה, תחומי העניין שלה, עידוד הלמידה וכיו"ב הם נושאים הקשורים בקטינה שהיא ילדה משותפת שלך ושל גרושתך, וראוי שעמדתך בנושאים אלה תישמע, בהיותך אפוטרופוס של הקטינה, בדיוק כמו האמא שלה. ככל שאתה מרגיש, שהלכה למעשה הדברים אינם מתנהלים בדרך זו, ייתכן שדרושה התערבות של גורם מקצועי, שיסייע לך ולגרושתך להבין את משמעות היות כל אחד מכם ההורה של הקטינה. דרך אחת לנסות ולהתמודד עם המציאות שאתה מתאר בפנייתך, היא באמצעות בקשה ליישוב סכסוך, המוגשת בבית המשפט לענייני משפחה ומופנית ליחידת הסיוע שליד בית המשפט, בניסיון לטפל בעניין באמצעות עובדים סוציאליים, בדרך של גישור. לבחינת כלל האפשרויות העומדות בפניך, מומלץ לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מלא. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר