יצחק

ערעור על החלטת ועדה רפואית

עו"ד מושקט ערב טוב נפצעתי בתאונת עבודה וועדה רפואית קבעה לי 0% נכות. ערערתי וועדה רפואית נוספת קבעה לי 5%. איך ניתן לנסות להעלות את הנכות עוד? אודה על תשובתך. יצחק

עו"ד יעקב מושקט

יצחק שלום ישנם מצבים בהם הועדה עשתה טעות משפטית, לדוגמה, אם היא לא נימקה את החלטתה. במצבים אלה ניתן לערער לבית הדין לעבודה. אם אין עילת ערעור לבית הדין לעבודה, ובמידה וחלה החמרה במצבך הרפואי המגובה בתיעוד, תוכל לנסות ליזום הליכי החמרה כעבור חצי שנה ממועד החלטת הועדה.