רבקה

אחוזי נכות על פריקת כתף בתאונת עבודה

בתאונת עבודה פרקתי כתף ובצלום נמצא כי ישנו קרע חלקי באורך 1.5 ס"מ בגיד\שריר וכן נוזלים וסימנים דלקטיים ( אני מורה וניפגעתי כתוצאה מהתקלות בשולחן ונפילה בכתה ) כיום כחודש לאחר הפגיעה מוגבלת בתנועות הכתף . כמה אחוזי נכות ניתן לקבל להערכתך . תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שלמה הרדי

שלום רבקה קביעת אחוזי הנכות הינה בהתאם לנכות הצמיתה שנשארה לך כתוצאה מהתאונה. הואיל וחלף רק חודש מאז התאונה, הרי זהו פרק זמן קצר ביותר, ולא ניתן עדיין לדעת מהי מידת הפגיעה/מגבלה שתשאר לך מהפגיעה האמורה( המצב יכול להשתפר או עלול להחמיר)