נסרין

עקמת גב מזכה בקצבת נכות?

שלום יש לי שני בנים עם עקמת גב , אחד מהם בינוני עד קשה בן 8 והשני בן 14 בינוני עד קל, האם זה מזכה בקצבת נכות

עו"ד רונן אבניאל

ייתכן וילדייך יהיו זכאית לקצבת נכות, הכל בהתאם לחומרת הליקוי ובהתאם למידת תלותם בזולת. ועדה רפואית של ביטוח לאומי תבחן את המצב הרפואי של הילד לאחר שתשלח אותו לאבחונים שונים מטעמה ותבחן את המסמכים הרפואיים. תוכלי ליצור עמי קשר וארחיב בפרטים חשובים נוספים. בכבוד רב, עו"ד רונן אבניאל, נייד 054-4331614