שי ח.

תביעת נכות כללית - טנטון וירידה בשמיעה

שלום . לאחר השירות הצבאי בחיל האויר בבסיס קרבי התלוננתי במרפאת מכבי על טנטון באוזן ימין דבר אשר החמיר עם השנים וכיום הטנטון הינו קבוע באוזן ימין ושמאל ובעוצמה חזקה דבר אשר פוגע משמעותית באיכות החיים. בבדיקת שמיעה רואים צמצום איכות השמיעה באוזן ימין בצלילים הגבוהים וגם בשאר התדרים. גם באוזן שמאל ישנה ירידת שמיעה. מהם הכלים העומדים ברשותי לתביעה כלשהיא מול ביטוח לאומי. תודה

עו"ד רונן אבניאל

יש צורך לבחון את הבדיקות הרפואיות על מנת לדייק במענה על שאלתך. תוכל ליצור עמי קשר וארחיב בפרטים חשובים נוספים. בכבוד רב, עו"ד רונן אבניאל, נייד 054-4331614