אליהו

בירור זכויות מול ביטוח לאומי ע"ס נתונים

שלום לכם אני בן 33, רוב חיי ההתבגרות שלי התמודדתי עם דיכאון ואנורקסיה שייצרו לאט לאט עקמת עליונה ומותנית (גם פלטפוס ברגליים). במהלך חיי ההתבגרות הגב והרגליים כנראה נפגעו עוד, לאחר ממצאי CT נתקבלו פריצות דיסק בחוליות L2-L3 וגם L5-S1. בנוסף נמצאה מחלת אוסטיאופורוזיס בציון T -3.1 אני סובל מכאבים כרוניים חדים מבוקר עד ערב כבר שנים, תפקודי חיים ירודים ואיכות השינה בלילה כמעט לא קיימת. אני מחזיק יום בעבודה בקושי כי ההתמודדות עם הכאב כמעט בלתי אפשרית והרבה מקרים מסיים מוקדם/מחסיר ימים. לקחתי משככי כאבים במשך שנים רבות) לכן כיום לוקח מדי פעם.. במצוקה מאחר והם עושים תופעות לא טובות משלהן. אני נורא סובל, נפשית ופיזית (נוצר סוג של מעגל)  ולא מכיר בזכויותיי האם אני זכאי לסיוע כלשהוא מביטוח  לאומי.. אשמח לקבל פידבק, הסבר או אפילו שיתופים ממצבים דומים. תודה רבה!

עו"ד רונן אבניאל

ייתכן כי בהתאם למצבך תהיה זכאי לנכות מביטוח לאומי. תוכל ליצור עמי קשר וארחיב בפרטים חשובים נוספים. בכבוד רב, עו"ד רונן אבניאל, נייד 054-4331614