tchdsur

אחוזי נכות כריתת אשך

בעברתי ניתוח לכריתת אשך בעקבות גידול סרטני, נכון לעכשיו איני עובר טיפולים כימוטרפיים נאם אני זכאי לאחוזי נכות? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית גדקר אהרוני

שלום ובריאות, במידה ועברת כריתת אשך ונותרת רק עם האשך השני כאשר האשך השני תקין - ניתן לקבל 20% נכות. חשוב לדעת שאחוזי נכות בסעיף זה מנופים (הם לא נספרים) בתביעות לנכות כללית ושירותים מיוחדים. בנוסף, שים לב שנכות זו בלבד, לא תזכה אותך בקצבה. במידה וטרם הכריתה, היית בטיפול כימותרפי או הקרנות, קרוב לוודאי שאתה אמור להיות זכאי לקצבה (בתנאים מסויימים), עבור תקופה זו בלבד. לעניין המעקב האונקולוגי, צריך לעיין במסמכים הרפואיים בכדי לענות לך תשובה מלאה ומדוייקת. הצלחה ובריאות. לפרטים נוספים, אנא פנה טלפונית ו/או תאם פגישה: 08-6492011. גדקר אהרוני אילנית - עו"ד ונוטריון