אמנון

חוות דעת בנושא אי ביצוע החלטת בית המשפט

שלום רב אודה לכם על חוות דעתכם בעניין הבא: אני מנהל תביעה לפירוק שיתוף ב עיזבון כנגד גיסתי. בדיון הראשון שהתנהל בבית המשפט נעדרה הנתבעת, השופטת בהחלטתה השיטה על הנתבעת חובת תשלום לזכותי וזאת בתוך 320 יום מקבלת החלטתה. הנתבעת לא קיימה את החלטת בית המשפט ולא שילמה את חובה. אני פתחתי תיק ברשות האכיפה להוצל"פ של החלטת בית המשפט. אני מבקש לדעת האם במקביל לפתיחת התיק עלי להודיע לבית המשפט על אי קיום ההחלטה ע"י הנתבעת? אם כן? באיזו דרך עלי לעשות זאת? האם בהגשת תביעה נוספת בעילה של בזיון בית המשפט? האם רק בכתיבת הודעה לבית המשפט? אודה לכם על חוות דעתכם אמנון

item.Author מנהל הפורום עו"ד יעקב שמשי

אמנון שבת שלום אין כל חובה ליידע את בית המשפט על פתיחת תיק ההוצל"פ. אין מקום לתביעה לפי פקודת ביזיון בית המשפט. אם חשוב לך להביא זאת לידיעת בית המשפט, הרי עו"ד שמייצג אותך בהליך ימצא הזמן והדרך לעשות זאת. בהצלחה. יעקב שמשי

אמנון

נפלה טעות בהודעתי צ"ל 30 יום ולא כפי שנכתב