משה

סילוק יד. מעוניית להוציא מחצר ביתה את כלתה בילבד

סבתה אישה בת 80 שגרה בדירת קרקע ובנה וכלתה חיים בצריף בחצר 30 שנה. בני הזוג בהלכי גרושין. כשהאישה בנסיון למרר את חיי בעלה מציקה לאימו (בעלת השטח). תוקפת בעבר פיזית וכעת מילולית ועוד כל מיני פרובוקציות למינהם. בעבר קיבלה צו הרחקה מהסבתה לשנה וחצי שניגמר ליפני 4 חודשים. וכעת מעונינת הסבתה להוציא את כלתה מהבית ומהחצר בכלל. שאלה שניה איך אני יכל לבחור עורך דין שיש לו נסיון בתחום? וכמה זה אמור לעלות? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יעקב שמשי

שלום רב. מהמידע המוצג במסגרת השאלה עולה כי כבר ניהלתם הליך לקבלת צו הגנה / צו הרחקה / צו מניעה זמני, ונושא זה בידיעתכם. לצורך קבלת סעד סופי, יש צורך בתביעה לסילוק יד / פינוי, ונראה שאפשרות זאת בידיעתכם. מהמידע המועט בשאלה, לא ניתן להתייחס לסיכויי התביעה, ולשם כך יש לפנות לעו"ד מתאים. לשאלה השניה, כיצד לבחור עו"ד מתאים ("ניסיון בתחום"), מעבר למידע הגלוי שמפרסמים עו"ד באשר לתחום התמחותם, הרי שהדרך הפשוטה והנכונה הינה לברר עם עו"ד אליהם הנכם פונים, אם טיפלו בהליכים מסוג זה. לשאלה השלישית (העלות), הרי שהפורום אינה מקום לקבלת הצעות מחיר. הדרך הנכונה הינה פניה לעו"ד מתאימים, התייעצות סדורה, קבלת הצעות והחלטה מושכלת על התקשרות עם עו"ד נבחר. בהצלחה