אלייה

בן ממשיך

בשנת 2001 אבא של בעלי רשם אותי בתור מומלץ שלו לקבלת מגרש בהרחבה של בנים ממשיכים בוצעה הגרלה בין כל החברים והוקצה לבעלי מגרש 1-האם הרישום על המגרש ממנה אות בעלי לבן ממשיך בנחלה 2-במידה ואנחנו מוכרים את הבית שבנינו על המגרש יכול לפגוע במינוי של הבן הממשיך ו3-מה ההבדל בן בנית בית של בן ממשיך בנחלה ואו בהרחבה של בנים ממשיכים לאחרונה הגיעה לאוזניי שמועה מאחד החברים במושב שבאותה שנה הוא החתים את הבן שלן על מסמך שהמינוי לבן ממשיך מבוטל עלמנת שיהיה אפשר לממש מגרש נוסף לבן ממשיך בתוך הנחלה(דבר שלא בוצע עם בעלי) 3-במידה ובעלי אמור היה לחתום על מסמך כזה(ובוודאות לא חתם) האם אביו היה יכול לחתום בישמו ללא ידיעתו? אשמח לתגובתך לגביי שאלותי ובתודה מראש אלייה

תשובת עו"ד הראל לפידות מושבים

יש לבחון את המסמכים באופן קונקרטי, ומה ההליכים שהיו האם זהו מושב עובדים ומהו תקנון שלו וכן הסכם החכירה/בר רשות עם המינהל ענין זה הוא מורכב ואינדבדואלי לא ניתן לתת תשובה מלאה ללא מסכים אלו ניתן לפנות אלינו ליעוץ 04-6289191

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בן ממשיך במושב