מתן רוז

שאלה שניסיתי לקבל תשובה

האם חידוש ת.ז. נעשה רק בתוך ה6 חודשים לפני תם תוקף התעודה, או שאפשר לפני שמגיעים ל6 חודשים, כלומר 8 חודשים מראש?!. והאם חידוש הדרכון נעשה רק לאחר חידוש ת.ז. או ביחד באותו מעמד. המידע לא מספיק ברור באינטרנט.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

שלום, למיטב ידיעתי לא תוכל לחדש ת"ז או דרכון שמונה חודשים מראש, אלא אם יהיה לך הסבר הגיוני כגון- אני טס לטיול ארוך ולא אוכל לחדש את הדרכון או משהו כזה. למיטב הבנתי ניתן לחדש בו זמנית את תעודת הזהות והדרכון הפורטוגליים.