שמואל

חובת אזרח פורטוגלי בישראל

ציינו שחלק ממי שקיבל אזרחות מקבלים הודעה לבוחר חהצביע בקונסוליה או דרך הדואר. באחד המאמרים, נאמר שמי שלא ויתר על זכות הצבעה מחוץ לארץ, ובפועל מקבל מעטפת הצבעה, חייב להצביע, וכביכול אם הוא לא מצביע עלול לקבל סנקציות, כחומר שיש חובת הצבעה גם מי שרשום בחוץ לארץ. האם יש חובת הצבעה בעניין, אם לא ויתרת על הזכות להצביע מישראל, והאם יש איום סנקציות או שהמאמר שגוי, מה כבודו מציע בעניין זה. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

אנא שלח קישור למאמר, מעניין על מה הוא מסתמך, כי זה שונה מהידוע לי.