סיגל ית

בדיקות במכון שפי קינן

שלום רב, יצרו איתי קשר מהמכון לבוא לבדיקות ורציתי לדעת מי המוסד שהפנה אותי לבדיקות האם אני לא אמורה לקבל הפנייה בכתב מהמוסד שהפנה אותי ולא מהמכון ישירות כמו כן במידה ומוסד מפנה אותי לבדדיקות האם אני אמורה לשלם אותם?

עו"ד שי גלעד

מכון קינן שפי משמש בדר"כ כ"מכון חיצוני נאוטראלי" בו עושה שימוש ועדת הערר לענייני רישיונות נהיגה הדנה בערעורים על החלטות המכון הרפואי. אם קיבלת זימון ישירות למכון קינן שפי שלא בהפניית ועדת הערר, יש לבדוק זאת עם המכון הרפואי לבטיחות בדרכים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים