א

בקשה לדון בדלתיים סגורות ו/או באופן פרטי וחסוי אשר נדחתה

בית דין אזורי לעבודה בתל אביב, הוגש כתב ערעור בו נתבקש בית הדין לדון בו בדלתיים סגורות. לאחר כ -שבועיים הערעור נמחק לבקשת המערער. אלא שבגלל מחיקת הערעור השופט קבע כי הבקשה לדון בדלתיים סגורות ובאופן פרטי וחסוי אין בה עוד טעם. מאחר וכתב הערעור מכיל פרטים סודיים ואישיים- אנו מעוניינים לשנות קביעה זו של השופט. מה ניתן לעשות בעניין? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד לירון-צבי קניג

לפונה שלום, אני ממליץ להגיש לאותו שופט "בקשה לעיון חוזר", ולהבהיר מדוע על אף שכבר התיק סגור, עדיין חשוב שהפרטים יישארו חסויים. שיהיה בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ייצוג בבית משפט – ליטיגציה מסחרית-אזרחית