א

דפי דלתיים סגורות כתחליף להמצאת החלטה בנושא

רקע: בתביעה לאכ"ע הוגשה לעליון עתירה על החלטה אחרת. העליון נתבקש לחסות את פרטי העותר וזאת על יסוד הטענה כי התביעה לאכ"ע מתנהלת בדלתיים סגורות. אלא שהעליון קבע כי בגין שלא צורפה החלטה מתאימה לטענה כי התביעה לאכע מתנהלת בדלתיים סגורות. הבקשה לחסות הפרטים לא מתקבלת. השאלה היא: היות שהחלטה שלגביה הוגשה העתירה לעליון כתובה על גבי דפי דלתיים סגורות קרי דפים שמודפס עליהם כרקע בגדול "דלתיים סגורות". האם ניתן להפנות תשומת לב העליון לעובדה זו, כתחליף להחלטה בדבר דלתיים סגורות שחסרה לעליון? ועל בסיס זה לבקש שוב לחסות את הפרטים המזהים של העותר?

item.Author מנהל הפורום עו"ד לירון-צבי קניג

לפונה שלום, אין בעיה שתפנה את בית המשפט למה שאתה מעוניין, אולם ברגע שניתנה לך החלטה מפורשת, אתה צריך למלא אחריה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ייצוג בבית משפט – ליטיגציה מסחרית-אזרחית