שירן

בירור לגבי תלונת שווא ונסיון סחיטה של בעלי דירה קודמים

שלום פנינה , אשמח מאודדד לעזרתך . בעלי הדירה הקודמים שהיו לי השכירו לי נכס לא מסוייד ולא נקי ומשופץ והם הגישו לי כתב קדם תביעה לצורך גישור - הם מנסים לסחוט ממני כסף על שיפוץ השירותים שלא קבלתי בעצמי ,יש לי אף תיעוד מ 2013 לגבי הדירה המוזכרת שהיא אינה נקיה ואינה משופצת כי אם בעלת עובשש על הקיר ולכלוך על הרצפה .. בשנה השלישית שלי להשכרת נכס הם גילו שאני יוצאת עם משהו ודאגו להחתים אותי כ חצי שנה לפני תום גמר החוזה בטוענה שהם טסים לאפריקה לשנה ופתאום לאחר 4 חודשים הם חזרו כי הבת שלהם שלהם ילדה .. חשוב לציין - לאחר שעברתי לדירה גיליתי שהיא מטפטפת פנימה מהמטבח והחדר הקטן - לאחר שאמרו שזה כתם ישן שפשוט לא שופץ ואין לי ממה לדאוג , ולאחר שאמרו שהאיזור שקט מאוד ובפועל יש ליד גן לילדים מגיל 4 חודשים ועד 5 ... אשמח למענה ממך 🙏 מודה לך מאוד .

item.Author מנהל הפורום עו"ד פנינה יחזקאל כחלון

היי , אינני סבורה כי מדובר כאן בתלונת שווא אלא בחוסר הבנה . עסקינן בסכסך אזרחי משכך המלצתי כי תפני לעו"ד העוסק בתחום בהצלחה מרובה .