דיאנה

מתי ובאילו נסיבות בית המשפט חושב כי שלום הבית מיצה את עצמו?

מה צריך לקרות בכדי שבית המשפט יחשוב כי אין טעם יותר לנסות שלום בית וכי חייבים להתגרש?

עו"ד הילה בורנשטיין

דיאנה שלום, שאלתך כללית מידי ואינה מתאימה למענה במסגרת זו. קיים מגוון של מקרים וסיטואציות בהם בית הדין יחשוב שאין עוד טעם בשלום בית, למשל במצב בו בני הזוג אינם מתגוררים יחד תקופה ארוכה או שלאחד מהם יש בן זוג חדש, כל מקרה לגופו. צריך לזכור שבית הדין אינו יכול לחייב איש לשלום בית אם אינו מעוניין בכך. על מנת שאוכל לסייע לך - דרוש לי מידע נוסף לגבי הבעיה הספציפית עימה את מתמודדת. בהצלחה