אייל

שלום בית כשכל אחד חי בבית נפרד

אשתי הגישה תביעת גירושין ובקשתי שלום בית בבית הדין ואשתי הסכימה, כרגע אנחנו רק מתראים ואני לוקח את הילדים להסדרי ראייה. אשתי לא מוכנה שנחזור לגור ביחד או אפילו שאשן בבית (שלא לדבר על יחסים), ואמרה שהיא צריכה עוד זמן. לדעתי זה לא שלום בית ואני מתלבט מה כדאי לעשות.

עו"ד הילה בורנשטיין

אייל שלום באם מדובר בתחילתה של הדרך אולי אשתך צריכה זמן נוסף ומומלץ להסתייע בייעוץ זוגי. אם מדובר במצב מתמשך יכול להיות שאשתך אינה מעוניינת כלל בשלום בית והסכימה לכך רק לצורך השגת הישגים משפטיים בבית הדין. במקרה שמדובר בשלום בית מזויף, מומלץ לתעד את חוסר הסכמתה לחזור ליחסים תקינים ולפנות בעניין לבית הדין.