יהודית

צו מינוי אפוטרופוס רכוש ודיווח לאפוטרופוס כללי

כאפוטרופסית לרכוש עלייי לדווח בבנק .אולם טרם קיבלתי פיסית את הצו ולכן לא אוכל לבצע את השינוי בבנק האם דיווח לאפוט' הכללי מתחיל מיום שבוצע בפועל השינוי בבנק?

עו"ד בורנשטיין

יהודית שלום, אומנם אין זה הפורום המתאים - אך במענה לשאלתך: דיווח לאפוטרופוס נדרש מיום המינוי בהתאם לצו בית המשפט- כאשר תצטרכי להציג דף חשבון ליום המינוי. לא ברור מדוע טרם קבלת את הצו - ניתן לפנות ישירות לבית המשפט או לעורך דינך אם הינך מיוצגת, על מנת לקבל את הצו בהקדם. בהצלחה