אלברט

שלום בית אמיתי או לא?

הגשתי תביעת גירושין, אבל אשתי בקשה מבית הדין שלום בית והבטיחה שתלך איתי לייעוץ זוגי והסכמתי כי אני מוכן לתת לאשתי צ'אנס אחד אחרון. הבעיה שאנחנו צריכים ללכת לפגישה הראשונה עוד כמה ימים ואשתי לא מתנהגת כמו מי שבאמת רוצה שנחזור. אני ממש מתלבט מה לעשות ולא יודע אם בכלל כדאי לי ללכת לפגישת ייעוץ. מה מומלץ לעשות במצב כזה?

עו"ד הילה בורנשטיין

אלברט שלום, מאחר והסכמת לשלום בית מומלץ שתגיע לייעוץ, על מנת שאשתך לא תטען בפני בית הדין כי אתה זה שהפר את שלום הבית. לגבי כוונותיה של אשתך - אין לדעת אם היא באמת רוצה שלום בית או שמדובר רק בטקטיקה, אבל עניין זה יכול להתגלות במהלך הייעוץ. בהצלחה