בעל

בקשה לשלום בית או ביטול תביעת גירושין?

אשתי בגדה בי (יש לי הוכחות) ובגלל זה בקשתי מבית הדין הרבני להתגרש. אשתי מאוד הצטערה ומנסה לפצות אותי ואני מוכן לתת לה עוד הזדמנות כי אני עדיין אוהב אותה. מה לעשות? האם כדאי לבקש שלום בית או פשוט לבטל את התביעה ?

עו"ד הילה בורנשטיין

בעל יקר שלום, מדובר במצב מאוד עדין - מאחר ובמידה והודעת לבית הדין הרבני כי אשתך בגדה בך ובשל סיבה זו אתה מבקש להתגרש הבעיה מורכבת משום שאם בית הדין יקבל את הטענה שאשתך בגדה בך -יחייב אתכם להתגרש. נראה כי בקשה לשלום בית אינה מתאימה במצבך יחד עם זאת מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי על מנת לברר את מצב הדברים המדויק. בהצלחה