שני

ביטול הסכמה חד צדדי לשלום בית ובקשה לגירושין

בעלי בקש שלום בית ברבני והסכמתי לחזור לניסיון. אומנם עבר רק חודש אבל אני רואה שדבר לא השתנה ואפילו להיפך נעשה יותר גרוע. אנחנו כל הזמן רבים וממש נמאס לי. אני מעוניינת לבטל את שלום הבית ולהתגרש סופית, השאלה אם אני יכולה להחליט לבד לבטל את שלום הבית ואיך עושים זאת. מבקשת תשובה בדחיפות, שני

עו"ד הילה בורנשטיין

שני שלום, זכותך לחזור בך מהסכמתך לשלום הבית בכל רגע נתון, כאשר יש לפנות לבית הדין הרבני ולהודיע על כך. יחד עם זאת, במידה ואינך מיוצגת על ידי עו"ד, אני ממליצה להתייעץ בדחיפות בנושא שכן עלולות להיות השלכות מרחיקות לכת לסירובך לשלום בית.