מיטל לוי

השבת חלק מדמי תיווך..

שכרתי חנות במתחם מפואר. העסקה נעשתה בתיווך. המחיר שבעל הבניין גבה ממני הינו 115₪ למ״ר. משאר הדיירים בין 80-85 שח למ״ר. בשל אילוצים, אני מסיימת את ההתקשרות במקום (בשל אי עמידה בתשלומים דמי שכירות של כ 40 אשח לפני ההוצאות הנוספות). קיבלתי מכתב פינוי ל 31.12. שילמתי דמי תיווך 40 אשח . המתווך שסגר את כל העסקאות, ידע מראש שאני משלמת כ 30 שח למ׳ יותר משאר הדיירים ובכל זאת לא גילה לי. האם אחרי 5 חדשי שכירות, אני רשאית לקבל חלק מדמי התיווך?

שגיא בכור, עו"ד

שלום רב, לא, אינך זכאית לקבל חלק מדמי התיווך חזרה. מה שהיה נסגר ובטל.\ הרי גם אם ניקח מקרה הפוך שבו העסק היה סופר מצליח, לא היית מוסיפה כסף למתווך... בהצלחה רבה,