יהונתן

סינון קונים לדירה...

האם המתווך רשאי למנוע ממתעניינים בדירה (אשר לא מתאימים לטעמו) לקנות או ליצור קשר עם המוכרים?

שגיא בכור, עו"ד

שלום רב, אם למתווך יש בלעדיות על הדירה (חתימה על 2 טפסים נפרדים) הרי שיש לו אפשרות לסנן את הקונים / מתעניינים ואולי גם ממניעים נכונים כמו מחיר לא מתאים או ממניעים אחרים - כגון אי רצון הקונה לשלם דמי תיווך, לדוג'. אם אין בלעדיות למתווך, הרי שהמתווך מסתכן בכך שהדירה לא תימכר דרכו והוא לא יקבל את שכר טרחתו. בהצלחה רבה,