דניאלה

באיזה מקרה שווי הנכס גבוה יותר

האם במסגרת דירת 3 חדרים חדשה שתיבנה שווי הנכס יהיה גבוה יותר אם תהיינה שתי אמבטיות או אם תהיה אמבטיה אחת בלבד שתאפשר הגדלת חדר/חדרים שהינם קטנים.

שגיא בכור, עו"ד

שלום רב אינני שמאי (למרות שאני לומד לימודי שמאות להעשרה), אשר רק הוא מוסמך להעריך נכס. וכמובן שיש לבחון כל נכס ספציפית, אבל יחד עם זאת ככלל אצבע קונים / שוכרים אוהבים שיש 2 אמבטיות ולא אחת אפילו על חשבון גודל החדר (כמובן שיישאר חדר נורמלי לאחר מכן). אפילו אמבטיה /דוש קטן מוערך על ידם. בהצלחה רבה,