גילי

טופס שירותי בלעדיות וטופס הסכם שירותי תיווך

מתווך מתחיל השאלה שלי אם אני יכול להדפיס בבית על דף a4 טופס שירותי בלעדיות וטופס הסכם שירותי תיווך ולהחתים לקוח שרוצה מכירת דירתו. ואחרי כמה ימים לתת לו העתק שצילמתי. האם זה חוקי ותקף (אם חלילה יש בעיה)או שחייבים מסית דפוס עם העתק מוכן. עד שאני יתארגן עם הדפסה בבית דפוס. תודה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב לא חייבים העתקים של בית דפוס. אפשר עם נייר קופי בהתחלה כדי למסור ללקוח העתק מייד. (או למלא פעמיים את הטופס) כשתגדל הפעילות כבר יהיה עדיף לעשות זאת דרך בית דפוס. בהצלחה,