ענת

יפוי כח

בעלי מאושפז בבי"ח כבר יותר מחודשיים ואמור לעבור שיקום ארוך .בעלי במצב קשה . לצורך הגשת תביעה לסיעוד מחב' ביטוח,ולצורך החלטות שונות -מבקשים ממנו לחתום והוא תמיד שולח את האנשים אלי שאני אחתום אבל היות ואין לי יפוי כח,הם מסרבים. שאלתי היא?איך עושים יפוי כח לנושאים שונים? האם עו"ד מגיע לבי"ח לצורך החתימה?עלי לציין שבעלי צלול ומאוד רוצה שאחתום בשבילו.תודה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב במידת האפשר רצוי להגיע אל משרד הנוטריון. אם אי אפשר להגיע בשל מצב בריאותי לקוי, ישנה אפשרות שהנוטריון יגיע אל החולה בבית החולים. אך הדבר דורש נוכחות רופא שיאשר כי נותן יפויי הכוח צלול בדעתו, וכן זה מייקר את עלות השירות. בהצלחה,