שקד

שליחת תמונות של אבא של ילד

אני בן 15 וקלחתי תמונה של אבא של ילד ושלחתי אותה לכמה ילדים האם יש בזה עבירה? כי לקחתי את התמונה מהפייסבוק של אמא של אותו הילד

עו"ד דרור שלום

שלום שקד, אין לי מספיק נתונים כדי להשיב לך, עקרונית מעשה שכזה עשוי לחשוף אותך לעבירה של פגיעה בפרטיות או לשון הרע, הכל תלוי בנסיבות , אם למשל הפצת התמונה היה בה כדי להשפיל לבזות או לפגוע באותו אדם , אתה חשוף לתביעת לשון הרע. אם פרסמת תמונה שכבר נמצאת ברשת האינטרנטית ללא שום כוונה לפגוע באותו אדם אז המצב שונה לחלוטין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבריינות נוער