שחף

היתר בניה - איסור בתכנית

שלום רב, בועדת לתכנון ובניה כשהכינו את התכנית לשכונה שאני גר בה אסרו הקמת מחסה לחנייה, ולכן עכשיו רוצים שנהרוס אותה(אחרי 4 שנים שבהן לא הזיקה לאף אחד מן הסתם). יש משהו שניתן לעשות? להבהרה - יש להם את הזכות למנוע ממני לבנות משהו שלא פוגע באף אחד? במידה ויש לי מספיק זכויות בניה והם עדיין מונעים ממני.

עו"ד יגאל מירון

העובדה שהעבירה שבוצעה אינה מפריעה או פוגעת במי משכניך, אינה מקנה לך זכות לבצע אותה. הדרך לפעול היא להגיש בקשה להיתר בניה או בקשה לשימוש חורג. פנה לאדריכל.

שחף

בסדר גמור. ובנושא דומה: האם יש להם את הסמכות למנוע ממני להקים מחסה לחנייה מלכתחילה? מה עומד מאחורי זה? אין זה פוגע באף אחד...