שחר טל

הפסקה תביעה וצו משמעיותי

שלום, יש תביעה שהגשתי בנושא הפרת הסכם מכר ויש תביעה שכנגד. חלק מהתביעה שלי הגשתי בקשה לצו מניעה שיאסור למכור ולהשכיר. ביהמש אסר למכור וכן אישר לנתבע להשכיר את הדירה. (לפני הבקשה הדירה עמדה ריקה). עדיין לא היה דיון קדם משפט. פטרתי את העו"ד מהסיבה שכשל. אני מחפשת ייצוג ובהמ"ש המליץ ששני הצדדים יפסיקו את התביעות. במקרה שתהיה הפסקת תביעה, 1. מה קורה עם הצו מניעה הזמני שהוא תלוי הליך קיים, אכן? 2. אם הצו גם כן ייבוטל כחלק מהפסקה. לנתבע לא יהיה מניעה מלמכור? 3. לגבי השכרת הדירה (הרי שלפני ההחלטה והאישור הדירה הייתה ריקה) הנתבע יצטרך לפנות את השוכרים ולא יוכל להשכירה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אירן סיבוני

שאלתך נוגעת לסכסוך משפטי בתביעה קיימת. לא ניתן לייעץ מבלי לבדוק את כלל המסמכים. ממליצה לקחת ייצוג לבדיקת שאלותיך והמשך ניהול התביעה.