אייל אייל

בחינת כדאיות לעסקה יזמית

שלום אבקש לברר אם כיזם ניתן לשווק דירות במכירה מוקדמת טרם רכישת הקרקע או לחילופין לבצע סקֿר כלשהו לבדיקת ביקושים לדירות באזור מסוים. לצורך העניין מדובר במגרש אשר ניתן עבורו היתר וניתן להתחיל לבנות מיידית. כך שבאם יימצאו הקונים הרלוּנטיים יבוצע מימוש בפועל של הרכישה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אירן סיבוני

אם הבנתי נכון אתה רוצה להציע דירות למכירה לקרקע שעוד לא רכשת, הדבר כמובן אסור, אינך יכול להציע למכירה משהו שאינו שלך. אתה יכול להיעזר בשמאי מקרקעין לצורך הערכה של מחירי דירות באיזור.