אברהם

רישום טאבו לבניין מלפני 30 שנה - עם חריגות - תקנה 29

בית משותף לפני 30 שנה , אין תעודת גמר , כיום ישנם חריגות בנייה , לא ניתן לרשום דרך העירייה , האם ניתן לבצע רישום לכל הבניין בהתאם לתקנה 29 ? ומה נדרש כדי לרשום באופן כזה ? האם ניתן לבצע רישום של חלק מבניין או כולו ? יצוין שחלק מבעלי הדירות המקוריים הלכו לעולמם , מה ניתן לעשות ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אירן סיבוני

נראה כי יש בעיות רבות שמנעו את הרישום עד כה. לא ניתן יהיה לרשום חלק מהבית המשותף. ממליצה להתייעץ עם עו"ד הבקיא בתחום רישום בתים משותפים.