גבי

עסק של קייטרינג ורישיון עסק

שלום, יש לי דוכן בקניון, בו אני מוכר אוכל ביתי לשבת, כבר כמעט שנתיים שאני עושה זאת, עכשיו ההנהלה של הקניון ביקשה לראות רישיון עסק, אמרו לי שאני צריך דחוף לחדש את הרישיון של העסק, האם משהו יודע, האם יש בכלל הגבלה על רישיון עסק, מה אני צריך לעשות כדי לחדש, והאם עלי לשלם אגרות וכמה?

גיא הרשקוביץ, עו"ד מנהל הפורום

גבי שלום, בכל הקשור למזון, ישנם תנאים מחמירים ודרישה ברורה להוצאת רישיון עסק, חלקם של התנאים נובעים מדרישות משרד הבריאות שמבקש לוודא מבחינה תברואתית ובריאותית שהציבור מוגן. עם זאת, חשוב להבין פרטים נוספים בשאלתך, בין היתר, תחת איזה קטגוריה פועל העסק שלך, לכמה זמן ניתן הרישיון, האם נעשו שינויים במשך הזמן וכל זאת על מנת שניתן יהיה לקבל תמונה מדויקת מה דרוש לעסק שלך ומה אתה נדרש לבצע כדי לחדש את רישיון העסק. עורך דין המייעץ לעסקים, שותפויות וניהול שוטף, יכול לסייע לך בעניין ומוטב להקדים ולפעול. אתה מוזמן לפנות למשרדנו להשלמת פרטים ובדיקה.