ויקי

סדר דין רגיל שהפך למהיר

שלום! לאחר שהגשנו תביעה הוחלט ע"י בית המשפט השיא תנוהל בסדר דין מהיר. מהי המשמעות לגבי הגשת התצהירים ושאר המסמכים? האם יש לחכות לקביעת מועד הדיון ואז לצרף באם לא נאמר דבר על כך בהודעת המזכירות ? תודה

גיא הרשקוביץ, עו"ד מנהל הפורום

ויקי שלום ובוקר טוב, ראשית תודה על פנייתך, הנחיות ביהמ"ש צריכות להינתן כאשר יש צורך בכך, מאחר ואין בפני על מה התביעה הוגשה ומה הוגש עד כה, מה צורף ומה לא מה מורכבות התביעה או לא, על פניו ביהמ"ש צריך ליתן הנחיות כיצד לנהל את התביעה כלומר מה להגיש ומתי, מוצע לעקוב במזכירות.