אלירן

הכרה בתחום הנפשי מול קצין התגמולים

שלום לפני כצי שנה נפגעתי באירוע צבאי והוכרתי כנכה צהל ונקבעו לי 10 אחוזי נכות (ממש לא מזמן) כיום אני סובל מפלשבקים חרדות וכו' - בבדיקת רופא נמצאתי כי אני סובל מפוסט טראומה כיצד עלי לפעול? האם לשלוח מכתב לק. התגמולים שאני מבקש להיבדק ע"י וועדה רפואית לקבעית אחוזי נכות או שעלי להגיש בקשה להכרה (בטופס של משהב"ט) בתחום הנפשי ולעבור את כל התהליך כמו שעשיתי בהתחלה (מילוי הטופס ואז ק. תגמולים מחליט אם יש קשר סיבתי וכו)?

עו"ד תמר סיון

אלירן שלום אני מבינה שהאחוזים שנקבעו לך הם על פגיעה פיזית. אם קיימת בנוסף, פגיעה נפשית של פוסט טראומה צריך להגיש תביעה נוספת ולבקש הכרה גם בבעיה זו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל