תומרר

האם שני תת סעיפים מתחברים או כל אחד בנפרד?

שלום אני כרגע 41% לצמיתות ואחד מהסעיפים שקיבלתי זה 35. 1. ג. השפעה בינונית על כושר הפעולה בגין פגיעות אורתופדיות. אני לקראת וועדה רפואית לקביעת אחוזים בנוגע לפיברומיאלגיה. במידה והוועדה תבחר את סעיף 35. 1. ד.**** האם זה יתקזז לי ואקבל רק 10% או שאקבל 30% מלאים כמו שהתת סעיף נותן. או שבכלל הוועדה כנראה תבחר סעיף אחר כי אי אפשר לתת שתי תת סעיפים מאותו סעיף בנפרד? מה עושים במצב כזה?

עו"ד לביא נעים

שלום תומר במידה וישנה מספר סעיפי ליקוי מבוצע חישוב מותאם. כך למשל - אם כרגע יש לך 41% נכון ותקבל 10% נוספים יחושבו אותם 10% לא מתוך 100 אלא מתוך 59 ולכן יהיו שווים 5.9% נוספים בלבד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל