ארי און

אגף השיקום - "תגמול נצרך".

אני נכה צה"ל 52% לצמיתות. פגוע נפש. בן 43. לא עובד. מקבל מזה 23 שנים קצבת נצרך המתחדשת כל 3 שנים. לפני יומיים קיבלתי הודעת סמס כלהלן: " תגמול אובדן כושר עבודה משולם בהתאם להוראת שעה ותוקפה מסתיים ב-31.7.23. תגמול חודש יולי ישולם לך כרגיל. השאלות: האם "אובדן כושר עבודה זה "תגנול נצרך" ?, איפה מוצא את הוראת השעה? תודה.

עו"ד לביא נעים

שלום ארי. תגמול נצרך משולם בפועל עקב אובדן כושר עבודה. את הוראת השעה ניתן למצוא בקישור הבא: chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://fs.knesset.gov.il/24/law/24_lsr_616716.pdf

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל