גילה

החלפת עו"ד לפני ועדה רפואית

שלום. אני נמצאת בתהליך הכרה ממשרד הביטחון בהמתנה לתשובת הרופא המומחה לקצין התגמולים. אני חתומה על חוזה עם עו"ד שלדעתי אינו מקצועי. שילמתי לו סכום מסויים ובחוזה כתוב שיש עוד תוספת תשלום בהתאם לאחוזי הנכות שייקבעו. השאלה שלי היא האם אני יכולה לעבור לעו"ד אחר לפני שהוא מייצג אותי בועדה הרפואית, או שאני חייבת להישאר איתו עד סוף התביעה. תודה

עו"ד תמר סיון

גילה שלום אין מניעה לעבור לעו"ד אחר בכל שלב, אולם עליך לבדוק מה נכתב בהסכם שכר הטירחה. יתכן ונקבע בו כי במקרה של הפסקת היצוג בשלב הזה עוה"ד יהיה זכאי לתוספת שכר הטרחה לפי אחוזי הנכות, גם במקרה של הפסקת יצוג.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל